Εθνική Κύπρου: Χωρίς Κάστανο για το ματς με Λετονία

Εθνική Κύπρου: Χωρίς Κάστανο για το ματς με Λετονία

Newsroom
national team cyprus
Η Εθνική Κύπρου ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τη Λετονία, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα.

Χωρίς τον Γρηγόρη Κάστανο, θα είναι η αποστολή της Εθνικής Κύπρου, ενόψει του αυριανού φιλικού κόντρα στη Λετονία. Στη θέση του ο Τιμούρ Κεσπάγια, κάλεσε τον Ανδρέα Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επέτρεψε στο Γρηγόρη Κάστανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Λετονία. Στη θέση, του ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια κάλεσε τον Ανδρέα Χρυσοστόμου της Ανόρθωσης.

Ο αγώνας Κύπρου - Λετονίας θα γίνει την Πέμπτη, 21 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΤΟΝΙΑΣ

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τη Λετονία:

Δημήτρης, Δημητρίου, Ζοέλ Μολ, Κωνσταντίνος Παναγή, Άντερσον Κορρέια, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κώστας Πηλέας, Ιωάννης Πίττας, Ρούελ Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης , Αντρέας Καρώ, Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Λοϊζος Λοϊζου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Σταύρος Γαβριήλ

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα