Αγγλία: Σύλληψη με... συνοπτικές διαδικασίες για οποιονδήποτε εκφραστεί υπέρ της Χαμάς στο σημερινό φιλικό με την Αυστραλία!

wembley_police

bet365

Έτοιμη να προχωρήσει στη λήψη ακραίων μέτρων είναι, σύμφωνα με την Daily Mail, η αγγλική αστυνομία εν όψει του φιλικού των Τριών Λιονταριών κόντρα στην Αυστραλία στο «Γουέμπλεϊ».

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της αγγλικής αστυνομίας, λίγες ώρες πριν τη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Αυστραλία στο «Γουέμπλεϊ» (13/10-21:45).

Οι αρχές της χώρας φοβούνται πως ενδέχεται να υπάρξουν διαμαρτυρίες και ένταση με αφορμή τον πόλεμο που μαίνεται στη Γάζα ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ και, όπως μεταδίδει η Daily Mail, είναι έτοιμες να προχωρήσουν στη λήψη ακραίων μέτρων.

Μιλώντας στο αγγλικό Μέσο, αστυνομικοί ανέφεραν πως οποιοσδήποτε εκφράσει την παραμικρή στήριξη σε κάποια τρομοκρατική οργάνωση όπως η Χαμάς ή Χεζμπολάχ θα συλλαμβάνεται άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού δεν θα επιτρέπεται καμία άλλη σημαία και κανένα άλλο κασκόλ ή πανό εκτός από αυτά της Αγγλίας και της Αυστραλίας.

Παρόμοια μέτρα αναμένεται να ισχύσουν και στο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro (17/10).

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα