Ιράν - Ρωσία 1-1: Φιλική ισοπαλία με βασικό και αρχηγό Χατζισαφί

Ιάσονας Θεριός
hajsafi_1

bet365

Τη διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων εκμεταλλεύτηκε το Ιράν, που έμεινε στο 1-1 στο φιλικό απέναντι στην... αποκλεισμένη από την UEFA, Ρωσία, με τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί να αγωνίζεται ως αρχηγός και για 90 λεπτά.

Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε αυτή τη διακοπή για τις εθνικές ομάδας της ασιατικής Συνομοσπονδίας, με το Ιράν να δίνει στην Τεχεράνη φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Ρωσία, το ποδόσφαιρο της οποίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον «πάγο» από την UEFA.

Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί, αγωνίστηκε ως βασικός και για 90 λεπτά, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο της εθνικής του, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Ο Μίραντσουκ στο 28ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους Ρώσους ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, ενώ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό σκορ 47' ο επιθετικός της Πόρτο, Μεντί Ταρεμί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα