Κούπερ: «Τα φιλικά με Ολυμπιακό και Βαλένθια είναι αυτά που χρειαζόμαστε»

Newsroom
Κούπερ: «Τα φιλικά με Ολυμπιακό και Βαλένθια είναι αυτά που χρειαζόμαστε»

bet365

Για το ερχόμενο φιλικό με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ.

Αντίστροφα μετρούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο (10/12, στις 19:00).

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο προπονητικό του Ρέντη (3-2), ο Στιβ Κούπερ αναφέρθηκε στα δύο τελευταία φιλικά κόντρα στους Πειραιώτες και τη Βαλένθια, τονίζοντας πως είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για την καλύτερη δυνατή επιστροφή.

Συγκεκριμένα είπε: «Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν προπονητικά παιχνίδια. Τους αντιμετωπίσαμε ως προπονητικές ασκήσεις, παίζοντας στο Loughborough και στο προπονητικό του Ρέντη. Αυτό είναι το πρώτο μας πραγματικό φιλικό, αν θέλετε, και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα είναι υπέροχο».

Στη συνέχεια είπε: «Προπονούμαστε στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι υπέροχο για την ιδιοκτησία να υπάρχουν και οι δύο σύλλογοι εδώ. Ήταν ιδέα μας να έρθουμε εδώ.

Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει συνηθίσει να είναι επιτυχημένη και να ανταγωνίζεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι μια πρόκληση που χρειαζόμαστε - και με την εμπειρία να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο με την ατμόσφαιρα».

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Έχουμε αυτό το παιχνίδι και το παιχνίδι με τη Βαλένθια ως δύσκολες προκλήσεις, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της Μπλάκμπερν και την επιστροφή της Premier League.

Είχαμε μια καλή περίοδο προετοιμασίας με δύο προπονητικούς αγώνες. Η προπόνηση ήταν εξαιρετική. Αλλά χρειαζόμαστε αυτά τα δύο παιχνίδια για να ετοιμαστούμε».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα