Ρέτσος: «Βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό με χαροποιεί»

Ρέτσος: «Βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό με χαροποιεί»

Newsroom
Ρέτσος: «Βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό με χαροποιεί»

bet365

Τις δικές του δηλώσεις μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Για το νικητήριο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Χάντερσφιλντ και το πρώτο επί ισπανικού έδαφος, μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν το πρώτο ματς προετοιμασίας και έχουμε ενταχθεί όλοι οι παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ και θεωρώ ότι είναι καλό πως ήρθαμε στην Ισπανία για να κάνουμε αυτό το στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας. Ήταν ένα καλό φιλικό γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας.

Κοιτάζουμε φυσικά και το επόμενο τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά, έχω εδώ ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύομαι και νιώθω καλά τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Είμαι υγιής και αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό. Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι, αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το κύριο που με χαροποιεί. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και θα το δείξουμε αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα