Πογιέτ: «'Πονάει' ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πογιέτ: «'Πονάει' ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος» (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στην Ουγγαρία μίλησε για το τι εικόνα αποκόμισε από την ήττα της Ελλάδας με 2-1.

Ο Πογιέτ είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον φιλικό αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία: Πρώτα απ' όλα μπράβο στον Τζούτζακ. Να του δώσω συγχαρητήρια. Ήταν το τελευταίο του ματς με την Εθνική. Εντυπωσιακό το επίτευγμά του. Θεωρώ πως πρέπει να είναι ικανοποιημένοι οι φίλαθλοί μας από την απόδοσή μας. Έμαθα πολλά σήμερα. Ειδικά όταν είδαμε τα δύο τρία διαδοχικά λάθη στο τέλος. 'Πονάει' πολύ ο τρόπος που χάσαμε διότι θεωρώ πως ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας.

Το εάν θα ήταν δίκαιη μία ισοπαλία: Σε σχέση με το τι θέλαμε να κάνουμε εμείς πιθανώς να λέγαμε ναι. Το ότι θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Μας έλλειψε όμως κάτι στο τελευταίο... κομμάτι του παιχνιδιού και του γηπέδου. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Σκοράραμε από πέναλτι. Μας έλλειπε κάτι.

Το Μουντιάλ και το ποιος θα πάρει τον τίτλο: Η καρδιά μου λέει Ουρουγουάη. Αλλά κατά τα άλλα εάν το σκεφτούμε λογικά θα έλεγα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Γαλλίας και θα έλεγα να σταματήσω εκεί.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα