Παναγιώτης Ρέτσος: Πρώτο παιχνίδι με το εθνόσημο μετά από 4,5 χρόνια

Νότης Χάλαρης
Παναγιώτης Ρέτσος: Πρώτο παιχνίδι με το εθνόσημο μετά από 4,5 χρόνια

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τον Παναγιώτη Ρέτσο στο βασικό σχήμα ενόψει του φιλικού με την Ουγγαρία, με τον Έλληνα στόπερ να παίζει για πρώτη φορά με το εθνόσημο μετά το 2018.

Μάρτιος του 2018. Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας στη φιλική ήττα κόντρα στην Ελβετία (1-0). Ο, τότε προπονητής της Εθνικής μας, Μίκαελ Σκίμπε, επέλεξε τον Έλληνα αμυντικό στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Μανωλά, Σωκράτη και Τοροσίδη και εκείνος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο του νεαρού αμυντικού με το εθνόσημο καθώς έκτοτε, ακολούθησε η καθοδική πορεία της καριέρας του, ταλαιπωρημένος από αρκετούς τραυματισμούς. Ο 24χρονος στόπερ επέστρεψε στην αποστολή στα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία το 2021 και ο Γκουστάβο Πογιέτ του έδωσε εκ νέου την ευκαιρία στα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία.

Στο πρώτο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο αλλά κόντρα στους Μαγυάρους, ο Ουρουγουανός κόουτς τού έδωσε τη φανέλα βασικού και την ευκαιρία να παίξει ξανά με το εθνόσημο έπειτα από 4,5 χρόνια (!).

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα