Εθνική Αργεντινής: Αμφίβολος ο Λιονέλ Μέσι για το φιλικό με την Τζαμάικα

Newsroom
Εθνική Αργεντινής: Αμφίβολος ο Λιονέλ Μέσι για το φιλικό με την Τζαμάικα

bet365

Η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στο φιλικό της Αργεντινής με την Τζαμάικα τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/09, 03:00) τίθεται εν αμφιβόλω εξαιτίας ενός κρυώματος.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σύμφωνα με το TyC Sports στην τελευταία προπόνηση της «αλμπισελέστε» ενόψει του φιλικού της Τετάρτης (28/09,03:00) με την Τζαμάικα παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και δεν είναι σίγουρο αν θα κληθεί να αγωνιστεί είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Η απόφαση θα παρθεί τελευταία στιγμή ανάλογα και την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Σε περίπτωση που εκείνος δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει, ο Λιονέλ Σκαλόνι θα δώσει φανέλα βασικού στον Τζουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, ο Αργεντινός κόουτς σκέφτεται να κάνει κι άλλες αλλαγές, όπως να βάλει τον Μαρτίνες στην θέση του Ρούλι, τον Ρομέρο σ' αυτήν του Πετσέλα, τον Οταμέντι στου Λισάντρο Μαρτίνες, τον Γκουίντο Ροντρίγκες στου Παρέδες και τον Ντι Μαρία στου «Πάπου» Γκόμες.

Μετά απ' αυτό το φιλικό με την Τζαμάικα η Αργεντινή θα παίξει ένα τελευταίο φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στις 16 Νοεμβρίου απέναντι στα ΗΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα