Φίτεσε - Μακάμπι Χάιφα 1-0: Ήττα στo τελευταίο φιλικό για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού

Φίτεσε - Μακάμπι Χάιφα 1-0: Ήττα στo τελευταίο φιλικό για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού

Newsroom
Φίτεσε - Μακάμπι Χάιφα 1-0: Ήττα στo τελευταίο φιλικό για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού

bet365

H Μακάμπι Χάιφα στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων ηττήθηκε με 1-0 από την ολλανδική Φίτεσε. Επιστροφές για την ομάδα του Μπακχάρ.

Με φιλική ήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Μακάμπι Χάιφα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έχασε από την ολλανδική Φίτεσε με 1-0. Tρίτη διαδοχική ήττα σε φιλικό αγώνα για τους Ισραηλινούς.

Η Μακάμπι ήταν σχετικά καλύτερη από τους Ολλανδούς, όμως όπως και σε αυτό με τη Μαλίν δεν κατάφερε να βρει γκολ και μάλιστα δέχτηκε από ένα ατομικό λάθος. Στο 56' ο κεντρικός αμυντικός, Αράντ, o οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε πέναλτι και ο Μπέρο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Στο 64' οι Ισραηλινοί έκαναν έξι άλλαγες, όμως δεν έχασαν τη συνοχή τους και στο 77' ο Νταβίντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στα καλά νέα για τον τεχνικό της Μακάμπι, Μπαράκ Μπακχάρ, η επιστροφή δυο βασικών αμυντικών του. Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είχε αποχωρήσει αναγκαστικά από το προηγούμενο ματς με πρόβλημα τραυματισμού, όμως σήμερα ξεκίνησε βασικός, ενώ ο αριστερός μπακ Σαν Μέναχεμ επέστρεψε και αγωνίστηκε για περίπου ένα μισάωρο.

H Μακάμπι το ερχόμενο Σάββατο (16/7, 20:30) θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Χαποέλ Μπερ Σεβά για το εγχώριο Super Cup και την ερχόμενη Τετάρτη (20/7, 20:00) θα υποδεχτεί στο Ισραήλ τον Ολυμπιακό, για το πρώτο ματς του ζευγαριού.

Η αρχική σύνθεση της Μακάμπι (4-2-3-1): Κόχιεν - Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Κορνούντ - Λεβί, Αμπού Φανί -Χαζίζα, Τσέρι, Ατζίλι - Πιερότ

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα