Τσιμίκας: «Όλα τα παιδιά θέλουμε το ίδιο, μία διάκριση»

Δημήτρης Τομαράς
Τσιμίκας: «Όλα τα παιδιά θέλουμε το ίδιο, μία διάκριση»

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας πριν το φιλικό εκτός έδρας ματς με το Μαυροβούνιο.

Ο Τσιμίκας επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το Μαυροβούνιο: Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τη νίκη. Έχουμε έρθει εδώ για τη νίκη. Είναι το 2ο παιχνίδι με τον νέο προπονητή και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το τι κάνουμε στις προπονήσεις. Να δείξουμε τις ιδέες μας και το τι κάνουμε στις προπονήσεις απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το πως έχει προσαρμοστεί η ομάδα με τον νέο προπονητή: (χαμογελάει και εκείνος και ο Πογιέτ) Είναι κάτι νέο για εμάς. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% σε αυτά που μας λέει. Στο πρώτο φιλικό πήγαμε καλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο (Δευτέρα). Όλοι είμαστε πλήρως προσηλωμένοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το καλό κλίμα στην Εθνική: Σίγουρα είναι οδηγός μας. Το έχουμε 'χτίσει' αυτό το κλίμα. Όλα τα παιδιά θέλουμε το ίδιο. Μία διάκριση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να δίνουμε τον πιο καλό μας εαυτό.

Το τι χρειάζεται: Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι η θέληση. Να κάνουμε ότι μας έχει δείξει ο προπονητής. Να παλέψουμε σκληρά για όπου θέλουμε να πάμε. Στο τέλος ευελπιστούμε να έχουμε μία διάκριση έτσι ώστε ότι έχουμε δουλέψει να βγει. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να δουλεύει σκληρά, να είναι συγκεντρωμένος και να δίνει το 100%.

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα