Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ: Εισιτήρια στα 10 ευρώ μόνο ηλεκτρονικά και για εμβολιασμένους

Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ: Εισιτήρια στα 10 ευρώ μόνο ηλεκτρονικά και για εμβολιασμένους

bet365

Τα εισιτήρια για το φιλικό Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ που θα γίνει την Τρίτη (10/8, 21.00) κοστίζουν 10 ευρώ, πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και διατίθενται μόνο για εμβολιασμένους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τρίτη (10/8, 21.00) το ΑΠΟΕΛ, σε φιλικό που θα γίνει στο «Απ. Νικολαΐδης». Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια και ενημέρωσε ότι κοστίζουν 10 ευρώ, πως πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και πως διατίθενται μόνο για εμβολιασμένους.

Η ανακοίνωση:

«Έφτασε επιτέλους η ώρα της επιστροφής των φιλάθλων μας στο ιστορικό «Απ. Νικολαΐδης». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο την Τρίτη 10 Αυγούστου (21.00) και οι θύρες του γηπέδου μας ανοίγουν ξανά για τους φίλους του Τριφυλλιού. Η πανδημία κράτησε κλειστά τα γήπεδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά πλέον επιστρέφουμε στο ιστορικό σπίτι μας με ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο για να είμαστε εμείς και οι αγαπημένοι μας υγιείς και ασφαλείς, για να είναι η επιστροφή στο «σπίτι» μας ομαλή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι άρχισε σήμερα Δευτέρα 9/8 η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Τονίζεται ότι, λόγω της ΚΥΑ που ρυθμίζει τα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων. Ως εκ τούτου τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρες: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11: 10 ευρώ

Θύρα 10: 20 ευρώ

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

–Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Κάρτες διαρκείας
Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν την Κάρτα τους σήμερα (Δευτέρα 9/8) έως τις 17.00. Όσοι φίλαθλοι έχουν ολοκληρώσει την αγορά του διαρκείας τους σήμερα έως τις 17.00 και εφόσον έχουν στείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, Απόδειξη εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη, Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες) μπορούν να παραλάβουν την Κάρτα τους αύριο Τρίτη (10/8) από τις 9.30 έως τις 17.00 από τα εκδοτήρια της θύρας 3. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αγορά Καρτών Διαρκείας θα κλείσει προσωρινά τη Δευτέρα (9/8) στις 17.00 και θα ανοίξει ξανά την Τρίτη (10/8) στις 17.00.

Υγειονομικό πρωτόκολλο
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021 τα εκδοτήρια της θύρας 3 θα παραμείνουν κλειστά καθώς επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

– Οι θύρες του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18.00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Το πιστοποιητικό τους οι φίλαθλοι μπορούν να το κατεβάσουν εδώ.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενό τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στην ιστορική μας έδρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα