ΚΕΔ / ΕΠΟ: Ο Σνόντι παραιτήθηκε λόγω Κλάτενμπεργκ!

ΚΕΔ / ΕΠΟ: Ο Σνόντι παραιτήθηκε λόγω Κλάτενμπεργκ!

bet365

Ο Άλαν Σνόντι ενοχλήθηκε σε μεγάλο βαθμό που παραγκωνίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και αποφάσισε να ζητήσει να φύγει τελείως από την ΚΕΔ / ΕΠΟ και τα (νέα) καθήκοντά του στη Super League 2.
Εσωτερικοί τριγμοί στην ΚΕΔ / ΕΠΟ;
Ναι εάν κρίνουμε από τη μεγάλη δυσαρέσκεια του Σνόντι προς το πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ μετά την καρατόμηση του Βορεϊοιρλανδού από τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 1.
Μία δυσαρέσκεια που οδήγησε στην αποχώρηση / παραίτηση του Σνόντι. Ο Άγγλος είχε την άποψη πως ο Άλαν Σνόντι δεν έκανε καλά τη δουλειά του στους ορισμούς της πρώτης κατηγορίας, ο Σνόντι δεν συμφώνησε σε αυτό αλλά προσωρινά δέχθηκε να αναλάβει την εποπτεία της Super League 2 και μάλιστα είχε παρακολουθήσει διαιτητές και ήταν σε επικοινωνία μαζί τους. Η έλευση του Κόλινς ήταν η κίνηση που... αποτελείωσε τον Σνόντι που έχοντας ξεκάθαρη δυσφορία προς τον Κλάτενμπεργκ επέλεξε την οριστική αποχώρησή του από την ΚΕΔ / ΕΠΟ. Κάτι πολύ σπάνιο για τα δεδομένα ξένων στελεχών στην ΚΕΔ στην Ελλάδα, που συνήθως εξαντλούν τις θητείες τους.
 

Τελευταία Νέα