Τέλος ο Σνόντι από την ΚΕΔ

Gazzetta team
Τέλος ο Σνόντι από την ΚΕΔ

bet365

Τέλος από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας από τελεί ο Άλαν Σνόντι ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να τερματιστεί το συμβόλαιό του.

Τέλος από την ΚΕΔ ο Άλαν Σνοντι που ήταν το δεξί χέρι του Μαρκ Κλατενμπεργκ αλλά είχε παροπλιστεί από τον Άγγλο για τους ορισμούς στη Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ.

"Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα