ΚΕΔ: Διαδικτυακό Σεμινάριο Υπευθύνων Φυσικής Κατάστασης

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ: Διαδικτυακό Σεμινάριο Υπευθύνων Φυσικής Κατάστασης

bet365

Η ΚΕΔ, σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαιτησίας και τον Εθνικό Εκπαιδευτή Φυσικής Κατάστασης Αξιωματούχων Αγώνα οργάνωσε το διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο συμμετείχαν Υπεύθυνοι Φυσικής Κατάστασης Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών, όπως αυτοί προτάθηκαν από όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ της Ε.Π.Ο..
Η ενημέρωση από την ΚΕΔ / ΕΠΟ:
Η ΚΕΔ, σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαιτησίας και τον Εθνικό Εκπαιδευτή Φυσικής Κατάστασης Αξιωματούχων Αγώνα κ. Βασίλη Λώλη, οργάνωσε το διήμερο 20-21.02.2021 διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο συμμετείχαν Υπεύθυνοι Φυσικής Κατάστασης Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών, όπως αυτοί προτάθηκαν από όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ της Ε.Π.Ο.
Κύριος στόχος του σεμιναρίου ήταν να δοθούν οι βασικές κατευθύνσεις για την οργάνωση και τη λειτουργεία του υπό διαμόρφωση δικτύου Υπευθύνων Φυσικής Κατάστασης Αξιωματούχων Αγώνα ανά ΕΠΣ, το οποίο θα συντονίζεται σε κεντρικό επίπεδο από την Εθνικό Εκπαιδευτή Φυσικής Κατάστασης και την ΚΕΔ.
Επιπροσθέτως, στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν σύγχρονες τάσεις στην προπόνηση Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών, ενώ αναλύθηκαν και οι διαδικασίες αξιολόγησης των fitness test ανά κατηγορία.
Ταυτόχρονα, υπήρξε ανατροφοδότηση από όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με τα ειδικά χαρακτηριστικά που επικρατούν ανά περιφέρεια σε επίπεδο οργάνωσης και δομών.
Το σεμινάριο είχε συνολική διάρκεια 8 ώρες και το παρακολούθησαν 50 άτομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα