Κλάτενμπεργκ: H πρώτη «κατασκοπεία» στους Ελληνες διαιτητές

Δημήτρης Τομαράς
Κλάτενμπεργκ: H πρώτη «κατασκοπεία» στους Ελληνες διαιτητές

bet365

Η ΕΠΟ είναι πιθανό να βγάλει τους νέους πίνακες διαιτησίας τη Δευτέρα, αλλά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει ήδη παρακολουθήσει ματς της φετινής SL1 με έμφαση στους Έλληνες διεθνείς και στα ντέρμπι των play offs.
Μπορεί να μην έχει «κλείσει» και τυπικά, όμως ο πρώην top class Άγγλος διαιτητής αξιοποίησε την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Βουλιαγμένης με το να δει αρκετά παιχνίδια της φετινής Super League 1 αλλά και ματς των Ελλήνων διεθνών διαιτητών. Και όλα αυτά ενώ την Δευτέρα είναι ιδιαίτερα πιθανό να βγουν οι νέοι πίνακες διαιτησίας.
Ο Κλάτενμπεργκ έριξε το βάρος σε κρίσιμους αγώνες και σε ντέρμπι των play offs, όπου δόθηκαν ευκαιρίες (και λόγω κορονοϊού) και σε Έλληνες διαιτητές. Επίσης φρόντισε να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής σε play offs και play out, προφανώς με έμφαση σε αγώνες όπως το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ήθελε να έχει ο ίδιος εικόνα και να κάνει την δική του αξιολόγηση.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν και την Πέμπτη στην Ελλάδα και μετά αποχώρησε για να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας όταν υπογράψει το συμβόλαιό του. Στην συνέντευξή του πάντως προς τους εκπροσώπους του Big 4 και το προεδρείο της ΕΠΟ έδειξε... μάχιμος, αρκετά σκληρός, αποφασισμένος και είχε πλάνο και απαντήσεις σχεδόν για όλα. Μεταξύ άλλων ο Κλάτενμπεργκ θέλει να ακούγονται όσα συζητούν στο VAR ο διαιτητής με το control room, ακόμα να υπάρχει πιο καλή επικοινωνία ΚΕΔ και ΕΠΟ με τα media αλλά και φυσικά και πιο καλή επαφή με τους ίδιους τους διαιτητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τελευταία Νέα