ΚΕΔ / ΕΠΟ: Η λίστα του Ροσέτι για τον νέο αρχιδιαιτητή και ο Μαρίν

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Η λίστα του Ροσέτι για τον νέο αρχιδιαιτητή και ο Μαρίν

bet365

Ο Ιταλός επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, θα δώσει την λίστα των υποψηφίων αρχιδιαιτητών που δεν θα έχει πάνω από τέσσερις. Οι υποψήφιες χώρες και η πρόταση για Μαρίν.
Ο Βίτορ Μέλο Περεϊρα αποχωρεί και ένας νέος ξένος αρχιδιαιτητής θα τον αντικαταστήσει. Την Τρίτη μάλιστα θα υπάρξει μία πρώτη συνάντηση για το θέμα αυτό μεταξύ και των εκπροσώπων του Big 4, της Λίγκας και της ΕΠΟ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Ροσέτι, επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA θα δώσει μία λίστα με τέσσερα ονόματα (το πολύ τέσσερα). Υπάρχει δε η πληροφορία πως οι επικρατέστερες χώρες για την επιλογή του νέου ξένου αρχιδιαιτητή είναι οι Αυστρία, Γαλλία και Γερμανία ενώ πιθανότητες έχει και η Ελβετία. Παράλληλα ότι έχει πέσει στο τραπέζι η πιθανότητα να αναλάβει αρχιδιαιτητής ο άλλοτε συνεργάτης του Περεϊρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν. Ο Ισπανός που έχει διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ / ΕΠΟ είχε ξαναναφερθεί ως υποψήφιος για την θέση του Πορτογάλου. Δεν είναι μία επιλογή πάντως που έχει αυξημένες πιθανότητες.
 

Τελευταία Νέα