ΚΕΔ / ΕΠΟ: Τα Golden Boys της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την εποχή του Covid-19

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Τα Golden Boys της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την εποχή του Covid-19

bet365

Οι μισθοί των ξένων μελών της ΚΕΔ / ΕΠΟ και ειδικά του Βίτορ Μέλο Περέιρα είναι τρομερά υψηλοί και αποτέλεσαν και πεδίο διαφωνιών στην τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας την Πέμπτη και εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Μοιάζει οξύμωρο και αρκετά άσχημο το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα γινόταν συζήτηση για να μπουν στην επιδότηση των 800 ευρώ οι απλοί υπάλληλοι και εργαζόμενοι της ΕΠΟ (εν τέλει θα πληρωθούν κανονικά όλοι, όπως αποφασίστηκε) αλλά να μην υπήρχε καμία διάθεση να επηρεαστούν τα ακριβοπληρωμένα μέλη της ΚΕΔ / ΕΠΟ. Τα Golden Boys της διαιτησίας με την απάντηση να είναι πως υπάρχει δεσμευτικό συμβόλαιο.

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αμείβεται λοιπόν με σχεδόν 23.000 ευρώ μεικτά τον μήνα. Η UEFA είχε δώσει μία δέσμευση να καλύπτει το 50% του μισθού του. Εξολοκλήρου από την UEFA πληρώνεται ο Μαρίν ενώ ένα μέρος του μισθού του το παίρνει από εκεί και ο Λίντμπεργκ. Οι δυό τους αγγίζουν σχεδόν τις 15.000 ευρώ μεικτά τον μήνα. Συν ότι έχουν παροχές με πληρωμένο σπίτι και αμάξι. Όσο για τους Έλληνες της ΚΕΔ / ΕΠΟ εκείνοι φτάνουν περίπου τις 13.000 ευρώ μεικτά τον μήνα. Να τονιστεί ξανά βέβαια πως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η πληρωμή τους παρά την παύση της αγωνιστικής δράσης, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει την πρόταση τα ξένα μέλη της ΚΕΔ / ΕΠΟ να πάρουν το 30% του μισθού τους για το συγκεκριμένο διάστημα. Πρόταση που δεν πέρασε.

 

Τελευταία Νέα