Βίτορ Μέλο Περέιρα στους διαιτητές: «Να είμαστε όλοι μία γροθιά, καμία επίθεση σε ρέφερι δεν είναι αποδεκτή»!

Δημήτρης Τομαράς
Βίτορ Μέλο Περέιρα στους διαιτητές: «Να είμαστε όλοι μία γροθιά, καμία επίθεση σε ρέφερι δεν είναι αποδεκτή»!

bet365

Οι Βίτορ Μέλο Περέιρα και Βαγγέλης Γραμμένος μίλησαν προς τους διαιτητές και τους βοηθούς της SL1 στο περιθώριο σεμιναρίου, όπου έγινε και ανάλυση αρκετών φάσεων. Που στάθηκαν.
Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής απευθυνόμενος προς τους διαιτητές και τους βοηθούς του στην Super League 1 στο σεμινάριο της Πέμπτης πως «ειδικά αυτήν την περίοδο εμείς οι διαιτητές θα πρέπει να είμαστε ένα. Μία γροθιά. Δεν είναι αποδεκτά αυτά που γίνονται. Δεν είναι αποδεκτές οι επιθέσεις σε ρέφερι». Ο Γραμμένος από μέρους του μεταξύ άλλων σχολίασε πως «είναι μη αποδεκτά και κατάπτυστα όσα γίνονται με τους διαιτητές και τις επιθέσεις προς εκείνους. Τα καταδικάζουμε με κάθε τρόπο».
Κατά τα λοιπά στο σεμινάριο έγινε ανάλυση αρκετών φάσεων, ακόμα και επίμαχων σε αγώνες. Επίσης οι διαιτητές σε σχέση με τις παραιτήσεις εκπροσώπων τους από την Επιτροπή τους αναμένεται να πάρουν αποφάσεις το βράδυ της Πέμπτης για την επόμενη... μέρα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα