ΕΠΟ: Μεταφορά τεχνογνωσίας VAR στην Π.Ο. της Σερβίας

Gazzetta team
ΕΠΟ: Μεταφορά τεχνογνωσίας VAR στην Π.Ο. της Σερβίας

bet365

Αντιπροσωπεία της Π.Ο. της Σερβίας επισκέφθηκε για δύο ημέρες την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερωθεί για την εφαρμογή του συστήματος Video Assistant Referee στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενόψει της εισαγωγής του στις εθνικές διοργανώσεις της χώρας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ η τετραμελής σερβική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από διοικητικά στελέχη της Ομοσπονδίας και τον επικεφαλής εκπαίδευσης των διαιτητών για το V. A.R., ξεναγήθηκε στο νεότευκτο και υπερσύγχρονο V.A.R. Match Center της Αθήνας και, σε συνεργασία με την Super League 1, παρακολούθησε στην πράξη την οργάνωση και λειτουργία του συστήματος στο Ο.Α.Κ.Α., ενόψει του αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης. Σε συνάντηση στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο ενημερώθηκε επίσης λεπτομερώς για τον τρόπο υλοποίησης του project από τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, τον V.A.R. refereeing project leader Μιχάλη Κουκουλάκη και τον V.A.R. project leader Αλέκο Χολέβα, με τους οποίους συζήτησε όλες τις πτυχές της εισαγωγής της τεχνολογίας V.A.R. στα εθνικά πρωταθλήματα και την ελληνική εμπειρία στο διάστημα προετοιμασίας και χρήσης του συστήματος.
Πρόκειται για την δεύτερη ενημερωτική επίσκεψη ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Ε.Π.Ο. με αντικείμενο τη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη λειτουργία του V.A.R.. Η 2η μετά από εκείνη της κυπριακής Π.Ο. πριν από μερικές εβδομάδες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED