Μπάγερν Μονάχου - Λειψία 0-3: Ο Όλμο χάλασε το... πάρτι υποδοχής του Κέιν και χάρισε στους Ταύρους το Super Cup με χατ τρικ

Λειψία

bet365

Ο φανταστικός Ντάνι Όλμο πέτυχε χατ τρικ και υπέγραψε τον θρίαμβο της Λειψίας επί της Μπάγερν Μονάχου στο Super Cup, με 3-0. «Πικρό» ντεμπούτο για τον Χάρι Κέιν και πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Ο Χάρι Κέιν τελικά θα πρέπει να περιμένει κι άλλο τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, καθώς αυτή ήταν η βραδιά του Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «χάλασε» το πάρτι υποδοχή του Άγγλου σταρ στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς πέτυχε χατ τρικ, «υπέγραψε» τη νίκη της Λειψίας με 3-0 και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο Super Cup της ιστορίας της. Αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα ο Κέιν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του.

Οι Κυπελλούχοι Γερμανίας προηγήθηκαν μόλις στο 3'. Ο Ράουμ εκτέλεσε φάουλ, από τις κόντρες η μπάλα πήγε στον Όλμο, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Ο Γκνάμπρι έβγαλε τον Τιλ πρόσωπο με την εστία αλλά ο Γάλλος εκτέλεσε πάνω στον Μπλάσβιτς. Στο 24' ο Τιλ πλάσαρε άουτ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκνάμπρι και στο 28' ο Σίμακαν έστειλε από τις κόντρες την μπάλα στη ρίζα του δοκαριού της εστίας της ομάδας του.

Στο 44', κόντρα στη ροή του ματς οι Ταύροι βρήκαν κι άλλο γκολ. Ο Βέρνερ πάσαρε στον Όλμο, ο Ισπανός έκανε «ρουλέτα» μέσα στην περιοχή, πέρασε ανάμεσα από Ντε Λιχτ - Λάιμερ και με εξαιρετικό τελείωμα πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ούλραϊχ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν πίεσε και «κατασκήνωσε» στην περιοχή του Μπλάσβιτς. Στο 49' και πάλι ο Γκνάμπρι έκανε πάσα - μισό γκολ, ο Τιλ έκανε την προβολή, όμως δεν βρήκε την μπάλα. Στο 57' ο Μαζραουί έκανε το γύρισμα αλλά ο Μουσιάλα εκτέλεσε άουτ, ενώ στο 60' ο Μπλάσβιτς είπε «όχι» στον Τιλ.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 68'. Ο Μαζραουί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή ύστερα από μονομαχία με την Σίβαλντ. Ο Ούλραϊχ έπεσε σωστά αλλά η εκτέλεση του Όλμο ήταν άπιαστη. Ο Ισπανός έκανε χατ τρικ και πανηγύρισε το τρόπαιο στην πιθανότατα κορυφαία του εμφάνιση με τη φανέλα της Λειψίας.

Μπάγερν: Ούλραϊχ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (46’ Κιμ), Παβάρ (46’ Μαζραουί), Ντέιβις, Κίμιχ (78’ Γκορέτσκα), Λάιμερ (46’ Κομάν), Γκνάμπρι, Σανέ, Μουσιάλα, Τιλ (63’ Κέιν).

Λειψία: Μπλάσβιτς, Ορμπάν, Χένρικς (84’ Κλόστερμαν), Ράουμ, Σιμακάν, Καμπλ, Σλάγκερ, Όλμο (78’ Καρβάλιο), Σίμονς (78’ Φόρζμπεργκ), Οπεντά (64’ Πόουλσεν), Βέρνερ (64’ Σέσκο).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

DFL-SUPERCUP Τελευταία Νέα