Μέσι: Σε τελικό με την Μπιλμπάο είχε χαζέψει όλο τον πλανήτη! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Σε τελικό με την Μπιλμπάο είχε χαζέψει όλο τον πλανήτη! (vid)

bet365

Ο κόσμος στο «Καμπ Νόου» παραληρούσε. Οι συμπαίκτες του δεν το πίστευαν. Ο Λιονέλ Μέσι την τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό με την Μπιλμπάο, πριν από τον φετινό την προσεχή Κυριακή, τους τρέλανε όλους!

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι, απλά έκανε... κάτι συνηθισμένο για εκείνον.

Κάτι που όμως δεν θα συνηθίσει και δεν θα βαρεθεί ποτέ κανείς να βλέπει, όσα χρόνια κι αν του απομένουν για να το κάνει ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα όντας σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον φετινό μεγάλο τελικό του Copa Del Rey την Κυριακή απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την έκπληξη απέναντι στη Ρεάλ και η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε τους Βάσκους σε τελικό (σεζόν 2014-2015), ο Μέσι χάρισε ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι.

Στο 20ο λεπτό, ξεκίνησε την προσπάθειά του από πλάγια δεξιά στο χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με αξέχαστο σόλο, έφερε τη μπάλα στο αριστερό έχοντας συγκλίνει πιο κεντρικά και «εκτέλεσε» για το 1-0, με τον τελικό να ολοκληρώνεται στο 3-1 για τους Καταλανούς.

Απολαύστε τον ξανά και ξανά:

Διαβάστε επίσης:

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα