Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 3-4: Ματσάρα με... τέσσερις βόμβες! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 3-4: Ματσάρα με... τέσσερις βόμβες! (vid)

bet365

Σε έναν απίθανο προημιτελικό, η Σοσιεδάδ πήρε τρομερή πρόκριση στο Μπερναμπέου, καθώς επικράτησε 4-3 της Ρεάλ! Πρώτη... τεσσάρα του Ζιντάν με τη Βασίλισσα!

«Προημιτελικός; Τελικός είναι!!!» φώναζε ο Ζιντάν παραμονές του ματς και η Σοσιεδάδ και… δυστυχώς για τον ίδιο δικαιώθηκε! Η Σοσιεδάδ έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, διέλυσε με 4-3 τη Ρεάλ και ο Γάλλος τεχνικός δεν θα πάρει ούτε φέτος κύπελλο (δεν το έχει κατακτήσει ποτέ…). Απίθανος Ισάκ με δυο γκολ και ασίστ, πρώτη… τεσσάρα του Ζιντάν σε 193 ματς με τη Βασίλισσα!


H Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά τη Σοσιεδάδ και στο 10ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά ο Μπενζεμά νικήθηκε από τον Ρεμίρο. Οι Βάσκοι βελτιώθηκαν ανασταλτικά, έκλεισαν χώρους, εγκλώβισαν τον Χάμες και όταν έβρισκαν κενά απειλούσαν. Οπως και στη φάση του 15', όταν ο Γιανουζάι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε. Η Βασίλισσα αδυνατούσε να δημιουργήσει, αντίθετα η Σοσιεδάδ είχε ουσία και στο 22' πάγωσε το Μπερναμπέου! Ο Ισάκ έκανε το σουτ, ο Αρεολά έδιωξε, ο Οντεγκααρντ πήρε το ριμπάουντ και με τη... βοήθεια του Μεντί πέτυχε το 1-0! Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά μόλις δυο σουτ από Χάμες και Βαλβέρδε χωρίς τύχη ήταν η... απάντησή της. Αντίθετα, η Σοσιεδάδ στην τελευταία φάση του α' μέρους πλησίασαν το δεύτερο γκολ, αλλά η σουτάρα του Ισάκ πέρασε μόλις άουτ.
Ο Ζιντάν πέρασε τον Μόντριτς στη θέση του Χάμες, ο Αλγουαθίλ άλλαξε τον Γιανουζάι με τον Μπαρενετσέα και ήταν αυτός που δικαιώθηκε!

Δυο γκολ στο... δεκάλεπτο η Σοσιεδάδ!

Απόλυτος αιφνιδιασμός των Βάσκων στην επανάληψη, αφού σε ένα... δεκάλεπτο πέτυχαν δυο γκολ! Το πρώτο απειλητικό μήνυμα ήρθε στο 49' όταν ο Οντεγκααρντ με μαγική μπαλιά έβγαλε τον Ισάκ σε θέση βολής, αλλά το γκολ του τελευταίου δε μέτρησε σωστά ως οφσάιντ. Η άμυνα της Ρεάλ παρέμεινε εκτός τόπου και χρόνου και οι Βάσκοι δεν άφησαν τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Στο 54' ο Μπαρενετσέα βρήκε ιδανικά τον Ισάκ και ο Σουηδός με άψογο γυριστό πέτυχε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα, πανικός στην άμυνα της Βασίλισσας, η μπάλα έφτασε στον Ισάκ, ο οποίος με ξερή σουτάρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αρεολά. Η Ρεάλ στην πρώτη της... αντίδραση στην επανάληψη (59’) βρήκε δίχτυα, με δυνατό σουτ του Μαρσέλο στην κλειστή γωνία του Ρεμίρο που φέρει ευθύνη!

Ο Αλγουαθίλ άλλαξε σύστημα, πέρασε τον Γκεβάρα στη θέση του Οντεγκααρντ, η ομάδα του έγινε πιο συμπαγής, προσαρμόστηκε και… σόκαρε το Μπερναμπέου! Στο 69’ ο Ισάκ σφράγισε τη μαγική του εμφάνιση με μια ασίστ και ο Μερίνο χωρίς… αντίπαλο πέτυχε το 4-1! Η Ρεάλ ξύπνησε, η Σοσιεδάδ γύρισε πίσω (έφυγε από το ματς ο Ισάκ), με τους παίκτες του Ζιντάν να πιέζουν σε όλο το ματς. Γιόβιτς και Ροντρίγκο έδωσαν ώθηση, η υπεροχή της γηπεδούχου ήταν καθολική και στο 79’ το Μπερναμπέου πανηγύρισε για… λίγο, μιας και το γκολ του Βινίσιους ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ήρθε η μείωση. Ο Βινίσιους σέρβιρε ιδανικά και ο Ροντρίγκο διαμόρφωσε το 4-2. Η Ρεάλ εγκαταστάθηκε στην αντίπαλη άμυνα και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων… μπήκε στο ματς με κεφαλιά του Νάτσο από σέντρα του Μπενζεμά (4-3). Ωστόσο, η τρομερή πίεση των τελευταίων λεπτών δεν έφερε την ανατροπή!

Ρεάλ: Αρεολά, Ράμος, Μαρσέλο, Νάτσο, Μιλιτάο, Κρόος, Χάμες (46' Μόντριτς), Βαλβέρδε (76' Γιόβιτς), Μπενζεμά, Ντίας (76' Ροντρίγκο), Βινίσιους

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Ελουντόνδο, Γκοροσαμπελ, Γιανουζάι (46' Μπαρενετσέα), Λε Νορμάντ, Οντεγκααρντ (64' Γκεβάρα), Μερίνο, Θουμπέλδια, Οϊαρθάμπαλ, Ισακ (70' Μουνιόθ)

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα