Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προσωρινή διακοπή για επείγουσα ιατρική ανάγκη στις εξέδρες

Νίκος Κικίδης
atl

bet365

Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Copa Del Rey μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω επείγουσας ιατρικής ανάγκης στις εξέδρες του «Σαν Μαμές».

Προσωρινή στον δεύτερο ημιτελικό του Copa Del Rey μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης! Ενώ οι δυο ομάδες είχαν επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα για το δεύτερος μέρος, ένα απρόοπτο στις εξέδρες έβαλε το αγωνιστικό στον «πάγο».

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα ένας οπαδός χρειάστηκε επείγουσα ιατρική ανάγκη στις εξέδρες, με τα ιατρικά επιτελεία να σπεύδουν στις κερκίδες για να τον βοηθήσουν.

Τελικά ο άτυχος οπαδός μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου καταχειροκροτούμενος από το «Σαν Μαμές», με το δεύτερο μέρος του αγώνα να ξεκινά με περίπου δεκάλεπτη καθυστέρηση.

Το ακόμα πιο στενάχωρο είναι το γεγονός πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αγώνας σταμάτησε προσωρινά λόγω ιατρικής ανάγκης στις εξέδρες, μιας και κάτι παρόμοιο συνέβη και στο πρώτο μέρος.

Το ματς διακόπηκε στο 36΄για μόλις δυο λεπτά, μιας και σε εκείνη την περίπτωση ο φίλαθλος ευτυχώς συνήλθε άμεσα με τη βοήθεια των ιατρικών επιτελείων.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα