Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Σοβαρά επεισόδια και ξύλο, ένας οπαδός στο νοσοκομείο! (vid)

Νίκος Κικίδης
bilbao

bet365

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια έξω από το «Σαν Μαμές» που έστειλαν έναν οπαδό των Μαδριλένων στο νοσοκομείο.

Η καυτή ατμόσφαιρα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Copa Del Rey μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης πολύ γρήγορα οδήγησε σε συμπλοκές μεταξύ των οπαδών.

Από την πρώτη στιγμή που το πούλμαν των Μαδριλένων εμφανίστηκε στον ορίζοντα η ένταση άρχισε να κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρές συγκρούσεις τόσο έξω από το γήπεδο, όσο και σε μπαρ της γύρω περιοχής.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, οι συγκρούσεις οδήγησαν και στον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού των Ροχιμπλάνκος που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Πολλοί οπαδοί της Μπιλμπάο επιτέθηκαν σε κάποιους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα μπαρ. Ένας είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα» αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας των Κολτσονέρος.

Από την πλευρά του ο ομόλογός του στη Μπιλμπάο, Γιον Ουριάρτε, τόνισε πως: «Δυστυχώς άτομα στα οποία δεν αρέσει το ποδόσφαιρο και που δεν είναι οπαδοί του ποδοσφαίρου κρύβονται ανάμεσα στο πλήθος. Είναι άτομα που δεν νοιάζονται για κανέναν και δεν σέβονται τίποτα. Στην Αθλέτικ Μπιλμπάο είμαστε εναντίον τους».

Τελικά οι Αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να ρίξουν τους τόνους, με την αποστολή της Ατλέτικο πάντως να καταφτάνει με καθυστέρηση στο «Σαν Μαμές» λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε στον περιβάλλοντα χώρο.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα