Λούκα Μόντριτς: Συναγερμός στη Ρεάλ, αμφίβολος ο Κροάτης για τον τελικό του Κυπέλλου και την Σίτι

Λούκα Μόντριτς: Συναγερμός στη Ρεάλ, αμφίβολος ο Κροάτης για τον τελικό του Κυπέλλου και την Σίτι

Newsroom
Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό κόντρα στη Τζιρόνα και στη Ρεάλ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο Κροάτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Copa del Rey αλλά και τη μάχη με την Σίτι.

Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού του Λούκα Μόντριτς! Ο Κροάτης αποχώρησε στο τελευταίο χρονικά ματς της Ρεάλ με τη Τζιρόνα και μετά τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός στους μυς του προσαγωγού του αριστερού ποδιού.

Στην αναμέτρηση κόντρα σε Αλμερία και Ρεάλ Σοσιεδάδ θα μείνει δεδομένα εκτός, και είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξή του τις επόμενες ημέρες, αλλά οι προθεσμίες είναι πολύ στενές. Μια εβδομάδα πριν από τον τελικό του Copa del Rey και 11 ημέρες πριν από τη μονομαχία με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, η ανησυχία είναι τεράστια με τον Κροάτη να είναι παίκτης-κλειδί για τον Κάρλο Αντσελότι.

Τελευταία προπόνηση πριν την Αλμερία

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βγήκαν για προπόνηση ενόψει του ματς του πρωταθλήματος με την Αλμερία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου και με έκπληξη διαπίστωσαν την απουσία του Λούκα Μόντριτς. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Κροάτης δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο Βέλγος τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά , ο οποίος έχασε το παιχνίδι με τη Τζιρόνα την περασμένη Τρίτη λόγω εντερικών προβλημάτων, έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα