Αντσελότι: «Δεν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα άξιζε τη νίκη»

Newsroom
Αντσελότι: «Δεν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα άξιζε τη νίκη»

bet365

Μετά το Clásico για τα ημιτελικά του Copa del Rey, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι σχολίασε την αμυντική τακτική προσέγγιση της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως δεν άξιζε τη νίκη.

Χάρη στο αυτογκολ του Έντερ Μιλιτάο, η κυνική Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-0) επί της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο «Κλάσικο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η οι «Λος Μπλάνκος» θα' ναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, έντονο, με μεγάλη πίεση. Είχαν μόνο το 35% της κατοχής της μπάλας. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο. Είναι το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε, όχι το αποτέλεσμα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για το δεύτερο ματς. Πρέπει να επαναλάβουμε αυτό το παιχνίδι στο Καμπ Νου. Το γκολ προήλθε από ένα λάθος, από μια κακή πάσα», ανέφερε ο Ιταλός κόουτς σχετικά με την αναμέτρηση. «Φεύγουμε πληγωμένοι, αλλά είμαστε σίγουροι ότι παίζοντας το ίδιο μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Ενώ σχετικά με τον τρόπο που παρατάχθηκε η Μπαρτσελόνα τόνισε: «Δεν νομίζω ότι άξιζαν τη νίκη. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια (μας) όσον αφορά τον έλεγχο. Αν παίξουμε έτσι στον επαναληπτικό θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ήταν λίγο περίεργο να βλέπουμε την Μπαρτσελόνα να παίζει έτσι, αλλά έχει μάθει να αμύνεται πολύ καλά. Είναι πολύ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα. Χάσαμε πολλές μπάλες και αυτό δεν είναι το καλύτερο για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα