Κύπελλο Ισπανίας: Σε εξέλιξη έρευνα για «στημένο» αγώνα της Λεβάντε το 2021

Newsroom
Κύπελλο Ισπανίας: Σε εξέλιξη έρευνα για «στημένο» αγώνα της Λεβάντε το 2021

bet365

Η La Liga κατήγγειλε στο Εθνικό Αστυνομικό Κέντρο για την Ακεραιότητα και τα Τυχερά Παιχνίδια τον αγώνα της Λεβάντε με τη Μελίγια της πέμπτης κατηγορίας το 2021 (8-0) ως ύποπτο για χειραγώγηση.

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπήκε αγώνας της Λεβάντε ως ύποπτος για χειραγώγηση για λόγους στοιχηματισμού. Όπως ανακοίνωσε η La Liga, έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία στο Εθνικό Αστυνομικό Κέντρο για την Ακεραιότητα και τα Τυχερά Παιχνίδια (CENPIDA) μετά από μια ανώνυμη πληροφορία σχετικά με τη νίκη των Βατράχων επί της Μελίγια της πέμπτης κατηγορίας με 8-0 για το Copa del Rey το 2021.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Μελίγια ξεκίνησε έρευνα και έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην παίκτη της τοπικής ομάδας, έχουν ήδη παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για κατάθεση, ενώ ένας πρώην παίκτης της Ουρακάν συνελήφθη την Τρίτη (21/2) επειδή φέρεται να συμμετείχε σε «στημένους» αγώνες.

«Ο σύλλογος υπερασπιζόταν πάντα το δίκαιο και καθαρό παιχνίδι και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να καταπολεμήσει την απάτη. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εάν εμπλέκεται κάποιο ενεργό μέλος του συλλόγου, προκειμένου να ληφθούν άμεσα πειθαρχικά και δικαστικά μέτρα», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Ουρακάν.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα