Ζόρντι Άλμπα: «Εμείς οι βετεράνοι να στηρίξουμε τους νέους γιατί αυτοί θα μείνουν στο τέλος»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζόρντι Άλμπα: «Εμείς οι βετεράνοι να στηρίξουμε τους νέους γιατί αυτοί θα μείνουν στο τέλος»!

bet365

Σε μια απόλυτα ειλικρινή τοποθέτηση, ο Ζόρντι Άλμπα ανέφερε πως δουλειά των έμπειρων βετεράνων της Μπαρτσελόνα είναι πλέον να προετοιμάσουν κατάλληλα την επόμενη γενιά της ομάδας...

Οι «μπλαουγκράνα» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Copa del Rey με το 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην παράταση. Όσο κι αν το πάλεψε η ομάδα του Τσάβι δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Προκειμένου αυτό να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεση των νεαρών παικτών, ο Ζόρντι Άλμπα ανέφερε πως είναι ευθύνη των μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα να τους καθοδηγήσουν σωστά και να τους προετοιμάσουν ώστε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

«Πρέπει να βελτιωθούμε και πρώτος απ' όλους πρέπει να βελτιωθώ εγώ. Ήμασταν καλοί στην παράταση, όμως στο πρώτο μέρος ήμασταν τρομερά κακοί.

Ξέρω πως εμείς οι βετεράνοι πρέπει ν' αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να καθοδηγήσουμε σωστά τους νεότερους συμπαίκτες μας γιατί εκείνοι είναι που θα παραμείνουν στο τέλος στον σύλλογο» ήταν τα λόγια του Ισπανού φουλ μπακ.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα