Τσάβι: «Δύο τίτλοι μάς έχουν φύγει, είναι δύσκολες μέρες για εμάς»

Τσάβι: «Δύο τίτλοι μάς έχουν φύγει, είναι δύσκολες μέρες για εμάς»

Κώστας Τόπας
Τσάβι: «Δύο τίτλοι μάς έχουν φύγει, είναι δύσκολες μέρες για εμάς»

bet365

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπιλμπάο, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στο πρότζεκτ των «μπλαουγκράνα».

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποί διήρκησε για 120 λεπτά η Μπιλμπάο επικράτησε με 3-2 της Μπαρτσελόνα και με αυτόν τον τρόπο πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Copa Del Rey.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό, λέγοντας πως ο σύλλογος περνάει δύσκολες ημέρες. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως «δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ' το να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό το πρότζεκτ».

«Ειλικρινά θεωρώ πως η Μπιλμπάο έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και μας κόστισε πολλά για να περάσουμε. Έχουν αμυνθεί πολύ καλά, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε την έντασή τους. Ήταν ανώτεροι και είδα μία δυνατή Μπιλμπάο. Το Σαν Μαμές απαιτεί το μάξιμουμ. Μας νίκησαν με την έντασή τους.

Το γκολ του Πέδρι μας έδωσε φτερά μετά ήρθε το πέναλτι. Δύο τίτλοι μάς έχουν φύγει. Είναι δύσκολες μέρες για εμάς, επειδή τα πράγματα δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ' το να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό το πρότζεκτ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα