Copa Africa: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Βασίλης Μπαλατσός
Copa Africa: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

bet365

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του 33ου Copa Africa και πλέον είναι γνωστά όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/1).

Με δυο «θρίλερ» ολοκληρώθηκε σήμερα (26/1) η φάση των «16» του Copa Africa. H Αίγυπτος μετά την λευκή ισοπαλία με την Ακτή Ελεφαντοστού κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, ενώ στη «Ρώσικη ρουλέτα» κατάφερε να «τσεκάρει» το εισιτήριο της για την επόμενη φάση η Ισημερινή Γουινέα, κόντρα στο Μάλι.

Πλέον γνωρίζουμε και τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/1), με την αναμέτρηση της Αιγύπτου με το Μαρόκο να ξεχωρίζει. Από εκεί και πέρα η Σενεγάλη του Πάπε Αμπού Σισέ, η οποία απέκλεισε το Πράσινο Ακρωτηρί του Γκάρι Ροντρίγκεζ θα αντιμετωπίσει την Ισημερινή Γουινέα, ενώ η Μπουρκίνα Φάσο του 22χρονου χαφ του ΠΑΟΚ Β' Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, μετά την πρόκριση επί της Γκαμπόν θα αντιμετωπίσει, την Τυνησία, η οποία άφησε εκτός τη Νιγηρία του Χένρι Ονιεκούρου. Τέλος η διοργανώτρια χώρα, Καμερούν, του Πιέρ Κούντε του Ολυμπιακού και του Ντεβί Επασί του ΟΦΗ θα παίξει ενάντια στη Γκάμπια, η οποία απέκλεισε τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Σάββατο 29/1

18:00 Γκάμπια - Καμερούν

21:00 Μπουρκίνα Φάσο - Τυνησία

Κυριακή 30/1

18:00 Αίγυπτος - Μαρόκο

21:00 Σενεγάλη - Ισημερινή Γουινέα

Βάση της διασταύρωσης στα ημιτελικά η νικήτρια του Μπουρκίνα Φάσο -Τυνησία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σενεγάλη - Ισημερινή Γουινέα, ενώ ο νικητής του Γκάμπια - Καμερούν θα «μονομαχήσει» με τον νικητή του Αίγυπτος - Μαρόκο.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα