Copa Africa: Στα προημιτελικά η Σενεγάλη, απέκλεισε το Πράσινο Ακρωτήρι

Newsroom
Copa Africa: Στα προημιτελικά η Σενεγάλη, απέκλεισε το Πράσινο Ακρωτήρι

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Μανέ η Σενεγάλη είναι στα προημιτελικά του Copa Africa. Νίκη 2-0 κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι με τον Παπέ να μένει και τον Ροντρίγκες να επιστρέφει.

Με ηγέτη τον Σαντιό Μανέ, η Σενεγάλη είναι στα προημιτελικά του Copa Africa. Νίκη 2-0 κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Σισέ δεν αγωνίστηκε, αντίθετα ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί. Ετσι, όπως και ο Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Ονιεκούρου επιστρέφουν άμεσα στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Μανέ στο 54' συγκρούστηκε με τον αντίπαλο γκολκίπερ, Βοζίνια, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες, καθώς στο 21' είχε αποβληθεί και ο Αντράντε. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ συνέχισε να αγωνίζεται και στο 63' άνοιξε το σκορ με ένα φανταστικό πλασέ. Μετά την παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε στο 68'. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα (70') ο Μανέ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε. Ο Ντιένγκ πήρε τη θέση του και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-0.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα