Αγκιμπού Καμαρά: Αποκλεισμός για την Γουϊνέα από τη Γκάμπια, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Αγκιμπού Καμαρά: Αποκλεισμός για την Γουϊνέα από τη Γκάμπια, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

bet365

Πρόωρο τέλος στο ταξίδι της Γουϊνέας στο Copa Africa έβαλε η πρωτάρα Γκάμπια (0-1), κερδίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Βασικός για 76 λεπτά ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στον Ολυμπιακό.

«Θύμα» έκπληξης και αποκλεισμού από τη συνέχεια του Copa Africa έπεσε η Γουϊνέα του Αγκιμπού Καμαρά, γνωρίζοντας «πικρό» αποκλεισμό από τη Γκάμπια (1-0) που αγωνίζεται για πρώτη φορά σε τελική φάση!

Η ομάδα του χαφ του Ολυμπιακού ηττήθηκε στη Μπαφουσάμ από τους Σκορπιούς, οι οποίοι πήραν προβάδισμα στο 71' με τον συνήθη ύποπτο, Μούσα Μπάροου και άντεξαν στο φινάλε με λιγότερο παίκτη λόγω της αποβολής του Νίτζε στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι θα μπορούσε, πάντως, να έχει οδηγηθεί κάλλιστα στην παράταση, καθώς η Γουϊνέα έχασε ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία στο 90+2' με δύο συνεχόμενα σουτ να καταλήγουν στο δοκάρι, ενώ στο 77' είχε και ακυρωθέν γκολ για οριακό οφσάιντ. Το φινάλε τη βρήκε επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντέ και μοιραία χωρίς το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αντίθετα, το εισιτήριο της... επιστροφής για Ελλάδα θα πάρει άμεσα ο Αγκιμπού Καμαρά για να ενσωματωθεί ξανά στις τάξεις των Ερυθρολεύκων. Ο 20χρονος μέσος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στη Γκάμπια, είχε πολύ καλή ευκαιρία με απευθείας φάουλ στο πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού και τελικά έγινε αλλαγή στο 76'. Συνολικά κατέγραψε δύο συμμετοχές στο παρθενικό του Copa Africa, η πρώτη στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στο Μαλάουι (βασικός για 45'), πριν τραυματιστεί και μείνει εκτός από τα δύο παιχνίδια ενδιάμεσα.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα