Μαλάουϊ - Σενεγάλη 0-0: Πρωτιά και πρόκριση με λευκή ισοπαλία

Newsroom
Μαλάουϊ - Σενεγάλη 0-0: Πρωτιά και πρόκριση με λευκή ισοπαλία

bet365

Η δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία δεν στοίχησε στη Σενεγάλη, η οποία με το 0-0 κόντρα στο Μαλάουϊ κατέλαβε την πρωτιά του ομίλου και πανηγύρισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Copa Africa.

Το εύστοχο πέναλτι του Μανέ στην εκπνοή της πρεμιέρας τελικά αρκούσε στη Σενεγάλη για να καταλάβει την πρωτιά του ομίλου και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Africa. Ακόμα κι αν το σύνολο του Σισέ απέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση να σκοράρει, το 0-0 απέναντι στο Μαλάουϊ μόνο καταδικαστικό δεν αποδείχθηκε για τους Σενεγαλέζους που πήραν σβηστά ακόμα έναν βαθμό και άφησαν οριστικά πίσω τους διώκτες τους.

Με τον Παπέ Αμπού Σισέ να μένει στον πάγκο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν μια ανάσα από το προβάδισμα με τον Μανέ στο 7΄. Το Μαλάουϊ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με οβίδα του Μουγιάμπα, φάση που ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη του πρώτου μέρους. Η Σενεγάλη είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας (79%), ήλεγχε τον ρυθμό και παραλίγο τελικά να βρει το γκολ της νίκης στο 86΄όμως ο Ντεντιού δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Κάπως έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τη Σενεγάλη να εκμεταλλεύεται την ήττα της Γουινέας και να παραμένει στην κορυφή, την ίδια ώρα που οι τυπικά γηπεδούχοι ελπίζουν πως θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες «τρίτες» και θα ακολουθήσουν τους Σενεγαλέζους στην επόμενη φάση.

Αποτελέσματα

Μαλάουϊ - Σενεγάλη 0-0
Ζιμπάμπουε - Γουινέα 2-1

Βαθμολογία

1. Σενεγάλη 5 (1-0)
2. Γουινέα 4 (2-2)
3.Μαλάουϊ 4 (2-2)
4. Ζιμπάμπουε 3 (3-4)

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα