Copa Africa: Το Μαρόκο νίκησε τις Κομόρες 2-0 και προκρίθηκε

Copa Africa: Το Μαρόκο νίκησε τις Κομόρες 2-0 και προκρίθηκε

Newsroom
Copa Africa: Το Μαρόκο νίκησε τις Κομόρες 2-0 και προκρίθηκε

bet365

Το Μαρόκο νίκησε εύκολα 2-0 τις Κομόρες και πήρε το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Κόπα Άφρικα. Νίκη για το Μαλάουι.

Την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες του Copa Africa εξασφάλισε το Μαρόκο. Μετά το τρίποντο επί επί της Γκάνας στην πρεμιέρα, η ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς νίκησε 2-0 τις Κομόρες, έφτασε τους έξι βαθμούς στον 3ο όμιλο και εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ ματς του τουρνουά.

Στο 16' ο Αμαλάχ εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Οι Κομόρες πίεσαν, αλλά δεν είχαν την ουσία για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Το Μαρόκο ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο και στο 83' πλησίασε στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Εν-Νεσιρί νικήθηκε από τον Μπόινα στο πέναλτι που εκτέλεσε. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα, αφού ο Αμπουκλάλ από την ασίστ του Αμαλάχ διαμόρφωσε το 2-0.

3ος Ομιλος

1. Μαρόκο 6 (3-0)
2. Γκαμπόν 3 (1-0)
3. Γκάνα 0 (0-1)
4. Κομόρες 0 (0-3)

*Γκαμπόν και Γκάνα με ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική
Γκαμπόν - Μαρόκο
Γκάνα - Κομόρες

Tο Μαλάουι επικράτησε 2-1 της Ζιμπάμπουε με ανατροπή και συνεχίζει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Ζιμπάμπουε προηγήθηκε με τον Γουαντί στο 38’ αλλά ο Μανγκό πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε εκ νέου, αυτή τη φορά στο 58’ για να διαμορφώσει το 2-1. Ετσι, το Μαλάουι έφτασε τους τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη.

2ος Ομιλος

1. Γουινέα 4 (1-0)
2. Σενεγάλη 4 (1-0)
3. Μαλάουι 3 (2-2)
4. Ζιμπάμπουε 0 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική
Μαλάουι - Σενεγάλη
Ζιμπάμπουε - Γουινέα

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα