Τσέφεριν: «Είμαι υπέρ του Final Four στο Champions League»

Gazzetta team
Τσέφεριν: «Είμαι υπέρ του Final Four στο Champions League»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην Equipe ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής Final Four στο Champions League.

Μπορεί όλα τα βλέμματα να πέφτουν στο «Ντραγκάο» και τον τελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (29/5, 22:00, Cosmotesports1HD), ωστόσο μόνον απαρατήρητη δεν πέρασε η είδηση για τα σχέδια της UEFA να διεξάγεται Final Four στο Champions League.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξή του στην Equipe ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ ενός τέτοιου φορμάτ. «Είμαι υπέρ του Final Four», υποστήριξε ο Σλοβένος.

Σύμφωνα με τους Times αντί ενός τελικού σε ουδέτερη έδρα, το πλάνο προβλέπει δύο μονούς ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό στην ίδια διοργανώτρια πόλη, με σκοπό το event να θεσμοθετηθεί ως «εβδομάδα Champions League» και να συμβάλλει στη μεγαλύτερη εμπορική αξιοποίησή του.

Η οριστική απόφαση για το project αναμένεται τον Δεκέμβριο, σε σχετική συνέλευση των μελών της εκτελεστικής επιτροπής που θα προγραμματιστεί. Ωστόσο, δεν άργησαν και οι πρώτες αντιδράσεις, με την Ευρωπαϊκή Ένωση Φιλάθλων να διαμαρτύρεται πως το εν λόγω φορμάτ θα αποδειχθεί πολύ ακριβό για τους υποστηρικτές των ομάδων και θα τους ωθήσει να μη ταξιδέψουν στη διοργανώτρια πόλη και συνεπώς να χάσουν δύο μεγάλα ματς για την ομάδα τους που θα διεκδικεί το τρόπαιο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα