Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Το γκολ του Βέρνερ σε άδειο τέρμα για το 1-0 (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Το γκολ του Βέρνερ σε άδειο τέρμα για το 1-0 (vid)

bet365

Ο Τίμο Βέρνερ πέτυχε ίσως το ευκολότερο γκολ της καριέρας του κι έβαλε μπροστά στο σκορ την Τσέλσι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη μία περίπτωση σκόραρε αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR. Ο Τίμο Βέρνερ, όμως, επιβραβεύθηκε από την τύχη και βρέθηκε σε θέση βολής λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά σε κενή εστία. Έτσι δεν θα μπορούσε να αστοχήσει και χρίστηκε σκόρερ για το 1-0 της Τσέλσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια φάση που έφτιαξε ο Καντέ στην αντεπίθεση, με τον Χάβερτς να εκτελεί με υπέροχη λόμπα, τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στο κατέβασμα να καταλήγει… πάρε-βάλε στον έτερο Γερμανό επιθετικό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βέρνερ έφτασε τα 12 γκολ συν 10 ασίστ στη φετινή σεζόν (συμμετοχή στα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλον παίκτη των Μπλε), ενώ ισοφάρισε και τον συμπατριώτη του, Μίκαελ Μπάλακ στα τέσσερα γκολ στο Champions League με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα