Φόντεν: Είχε δώσει έγκριση για την διαδικτυακή «πρόκληση» στον Μπαπέ! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Φόντεν: Είχε δώσει έγκριση για την διαδικτυακή «πρόκληση» στον Μπαπέ! (pics)

bet365

Η εταιρεία που συνεργαζόταν με τον Φιλ Φόντεν για τα social media τοποθετήθηκε και υπερασπίστηκε τα συμφέροντά της μετά το τέλος της συνεργασίας τους, τονίζοντας πως έλαβε έγκριση για το ποστάρισμα με την πρόκληση προς τον Μπαπέ!

Ο Φόντεν έγραψε το τελικό 2-1 και στα δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του φετινού Champions League κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους της φάσης των «8» της διοργάνωσης, ωστόσο, ενεπλάκη σε ένα θέμα με social media που παίρνει διαστάσεις.

Έπειτα από την ... διαδικτυακή πρόκληση προς τον Μπαπέ λίγα λεπτά μετά τον επαναληπτικό των «πολιτών» στην Βεστφαλία και την οργή που εξέφρασε ο Φόντεν για τον τρόπο που χειρίστηκε την πρόκριση η εταιρεία των social media με την οποία είχε συμφωνήσει, αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία.

Η συγκεκριμένα εταιρεία, η Ten Toes Media, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της, ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της πως: «Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας, πάντοτε παίρνουμε την έγκριση του προσώπου και του περιβάλλοντός του πριν από κάθε ανάρτηση και αυτό δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή».

Με λίγα λόγια, εκθέτει τον παίκτη που προσπάθησε να ρίξει όλη την ευθύνη στην εταιρεία!

Διαβάστε επίσης:

Ο Φόντεν προκάλεσε τον Μπαπέ: «Είσαι έτοιμος;» (pic & vid)

Φόντεν: Απέλυσε την εταιρεία των social media μετά την πρόκληση στον Μπαπέ! (pic)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα