Χάνει και τη ρεβάνς με την Παρί ο Λεβαντόφσκι

Κώστας Τόπας
Χάνει και τη ρεβάνς με την Παρί ο Λεβαντόφσκι

bet365

Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα πρέπει να παραταχθεί και στο Παρίσι η Μπάγερν, μιας και ο Πολωνός στράικερ δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς.

Το βράδυ της Τετάρτης (07/04) η Μπάγερν γνώρισε στο «σπίτι» την ήττα με 3-2 από την Πάρι Σεν Ζερμέν. Η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την κορυφή της επίθεσης των Βαυαρών ήταν εμφανής. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ολοκλήρωσε το ματς με του Παριζιάνους, με 31 τελικές προσπάθειες, αλλά μόνο δύο εξ αυτών κατέληξαν στα δίχτυα του Νάβας.

Σίγουρα αν ο Λεβαντόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και αγωνιζόταν στο εν λόγω παιχνίδι, η Μπάγερν θα είχε βρει περισσότερες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, όπως άλλωστε τόνισε και ο Μίλερ. Ωστόσο, ο Φλικ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του και για τη ρεβάνς με την Παρί, χωρίς τον Πολωνό φορ.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με την εθνική του ομάδα στον αγώνα με την Ανδόρα, ο Λεβαντόφσκι θα απουσιάσει όλο τον υπόλοιπο μήνα, με την επιστροφή του στα γήπεδα να χρονολογείται το Πάσχα.

Από την πλευρά του πάντως ο επιθετικός της Μπάγερν θέλει διακαώς να επιστρέψει αλλά παράλληλα είναι προσγειωμένος, καθώς όπως τόνισε θα πρέπει να έχει υπομονή και να περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.

«Δεν προλαβαίνω να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ νωρίς. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, αλλά θα επιστρέψω μόνο όταν νιώσω καλά και ασφαλής», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στο «Sky Sports».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα