Μίλερ: «Αν κερδίζαμε 6-3 δεν θα ήταν ίδια ιστορία, χάσαμε πολλές ευκαιρίες» (vids)

Κώστας Τόπας
Μίλερ: «Αν κερδίζαμε 6-3 δεν θα ήταν ίδια ιστορία, χάσαμε πολλές ευκαιρίες» (vids)

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, στάθηκε ο Τόμας Μίλερ τονίζοντας πως αν η Μπάγερν κατάφερνε να βρει στόχο, τότε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Η Μπάγερν παρά το γεγονός ότι είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την αντίπαλο της, Παρί, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν το ματς, έχοντας 31 τελικές έναντι έξι των Παριζιάνων.

Ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Μπάγερν, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και τόνισε πως αν είχαν μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες, τότε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

«Πάντα μπορούμε να συζητάμε για τα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά το παιχνίδι μας είναι να σκοράρουμε. Αν είχαμε κερδίσει με 5-3 ή 6-3, δεν θα ήταν η ίδια ιστορία. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε την διαφορά. Δεν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες, νομίζω πως ο Νόιερ είχε μία ή δύο αποκρούσεις. Αλλά είχαν αυτό το... φονικό ένστικτο. Αν δεν το είχαν θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι. Η δική μας τακτική είναι να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες». ​

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα