Στο Βουκουρέστι οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Στο Βουκουρέστι οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Γιουνάιτεντ

bet365

Στο Βουκουρέστι όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν οι αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Γιουνάιτεντ.
Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Λόγω των ταξιδιωτικών οδηγιών που ισχύουν στην Ισπανία μέχρι τις 30 Μαρτίου αλλά πιθανότατα μέχρι και τον Απρίλιο, όπου απαγορεύονται οι αφίξεις από την Αγγλία, αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την διεξαγωγή των αγώνων της Ρεάλ με την Λίβερπουλ για το Champions League στις 6 Απριλίου και της Γρανάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League στις 8 Απριλίου.

Οπως αναφέρει η «MARCA», αν παραταθεί η απαγόρευση, τότε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ισπανία, οπότε Ρεάλ και Γρανάδα θα πρέπει να βρουν έδρα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι αγώνες να διεξαχθούν στο Βουκουρέστι ενώ στο... τραπέζι έπεσε και το σενάριο για την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων στην Αγγλία, όπου εκεί επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα των επαγγελματικών αθλητών. Όμως αυτή η πιθανότητα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα