Νάγκελσμαν: «Θα ρισκάρουμε για την ανατροπή και την πρόκριση»

Κώστας Τόπας
Νάγκελσμαν: «Θα ρισκάρουμε για την ανατροπή και την πρόκριση»

bet365

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο τεχνικός της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν ενόψει της ρεβάνς με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάρει τα απαραίτητα ρίσκα ώστε να πάρει αυτή την πρόκριση.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα για να περάσει στα ημιτελικά του Champions League, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Λειψία. Ωστόσο, ο τεχνικός των «ταύρων» Γιούλιαν Νάγκελσμαν, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τους «Reds», δήλωσε πως θα χρειαστεί να πάρει ρίσκα ώστε η ομάδα του να κάνει την ανατροπή, τονίζοντας πως όλα μπορούν να συμβούν σ' έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Όλα τα παιδιά γνωρίζουν πως μπορούν να συμβούν τρελά πράγματα, μπορεί να συμβεί αν η ομάδα σκοράρει γκολ. Πρέπει να ρισκάρουμε λίγο. Αν θέλουμε να προκριθούμε, θα πρέπει να σκοράρουμε τρία γκολ. Ίσως το ματς πάει στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι; Πρέπει να επιτεθούμε, για να βρούμε αυτά τα δύο γκολ, χωρίς όμως να είμαστε αρκετά ανοιχτοί στην άμυνα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιούργκεν Κλοπ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ.

«Ο Κλοπ είναι εξαιρετικός προπονητής και θεωρώ πως τόσο εκείνος, όσο και η Λίβερπουλ είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους. Καταλαβαίνω πως αισθάνεται ο Γιούργκεν και ο σύλλογος Είχαν συνηθίσει να είναι επιτυχημένοι, με ό,τι συναισθήματα και τίτλους συνεπάγεται αυτό.

Τώρα βιώνουν μια δύσκολη περίοδο, όμως οι παίκτες και ο προπονητές είναι πολύ καλοί και θα την ξεπεράσουν. Είναι μια δύσκολη φάση για την ομάδα, όμως παραμένει παγκόσμιας κλάσης και εκείνος είναι παγκόσμιας κλάσης προπονητής.

Ο Κλοπ είπε το Σαββατοκύριακο, πως είναι η χειρότερη του περίοδος στην προπονητική του καριέρα. Έχει όμως καταφέρει να ξεπεράσει κρίσεις και έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση. Έχουμε τον απαραίτητο σεβασμό για εκείνους, καθώς χάσαμε στον πρώτο αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα, για να μην χάσουμε και στον δεύτερο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα