Λειψία – Λίβερπουλ 0-2: Στην Ευρώπη είναι αλλιώς (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Λειψία – Λίβερπουλ 0-2: Στην Ευρώπη είναι αλλιώς (vid)

bet365

Μπορεί στην Premier League να είναι «άρρωστη», αλλά στο Champions League η Λίβερπουλ βρήκε το γιατρικό της, πέρασε με 0-2 από τη Λειψία και πετάει για τα προημιτελικά.

Τρεις διαδοχικές ήττες. Τρεις διαδοχικές και στην έδρας της σε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη εντός. Και μόλις δύο νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές στην Premier League. Η Λίβερπουλ φαινόταν «άρρωστη», αλλά στην Ευρώπη βρήκε αμέσως το γιατρικό της. Οι Reds ήταν αφεντικό στη Βουδαπέστη, όπου καθάρισαν 0-2 τη Λειψία και απέκτησαν τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Ταύροι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 5’ είχαν δοκάρι με τον Ολμο. Σταδιακά όμως οι Κόκκινοι πήραν τα ηνία. Ο Γκουλάσι νίκησε σε τετ α τετ τον Σαλάχ (15’), όπως και αντίστοιχα ο Αλισον τον Ν’Κουνκού (46’). Ωστόσο, τα παιδικά λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κλόστερμαν (53’) έκανε λάθος γύρισμα και ο Σαλάχ δεν συγχώρεσε με το 4ο φετινό του στη διοργάνωση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μουκιελέ γλίστρησε και ούτε ο Μανέ λάθεψε. Στο φινάλε ο Ανταμς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του και δεν έβαλε σε μπελάδες τους νικητές. Η Λίβερπουλ που δεν έχει ηττηθεί από Γερμανούς από το 2002 (Λεβερκούζεν), πάει για την 16η πρόκριση σε 18 νοκ άουτ απέναντί τους.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Ουπαμεκανό, Μουκιέλε (64’ Πόουλσεν), Ανχελίνιο, Ανταμς, Χαϊντάρα (64’ Ορμπαν), Κλόστερμαν, Καμπλ (73' Χουάνγκ), Ζάμπιτσερ, Ν΄Κουνκού, Ολμο

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Χέντερσον, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς, Τιάγκο (71’ Σακίρι), Μανέ, Σαλάχ (90’ Γουίλιαμς), Φιρμίνο (71' Τσάμπερλεϊν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα