Η Σίτι απέχει πέντε νίκες από το απόλυτο σερί νικών (pic)

Η Σίτι απέχει πέντε νίκες από το απόλυτο σερί νικών (pic)

Κώστας Τόπας
Η Σίτι απέχει πέντε νίκες από το απόλυτο σερί νικών (pic)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 19 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκεται πέντε νίκες μακριά από το απόλυτο σχετικό ρεκόρ.

Οι «πολίτες» κατέκτησαν ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Γκλάντμπαχ εκτός έδρας με 2-0 για τους «16» του Champions league. Αυτή ήταν και η 19η συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Τελευταία φορά που η Σίτι γνώρισε την ήττα ήταν στις 21 Νοεμβρίου του 2020 από την Τότεναμ με 2-0. Εκτοτε τρέχει ένα απίστευτο σερί και παραμένει αήττητη σε 26 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Το σερί 19 νικών σε όλες τις διοργανώσεις είναι το τρίτο καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου και πλέον η Σίτι απέχει πέντε νίκες από το να γράψει ιστορία.

Το ρεκόρ κατέχει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία κατέγραψε 23 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2020-2021, ενώ ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 22 τη σεζόν 2014-2015.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα