Μπαπέ: Πάλι πανηγύρισε μπροστά στον πικραμένο Μέσι (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: Πάλι πανηγύρισε μπροστά στον πικραμένο Μέσι (pics)

bet365

Για δεύτερη φορά στην συνύπαρξή τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οι Μπαπέ και Μέσι αναμετρήθηκαν και ο Γάλλος ήταν εκείνος που πανηγύρισε μπροστα στα μάτια του θλιμμένου Αργεντινού...

Ξανά σε νοκ-άουτ, ξανά με τον ίδιο πρωταγωνιστή, ξανά με την ίδια απογοητευμένη έκφραση του ενός εκ των δύο...

Αν και απομένει ακόμα ένα ματς της Μπαρτσελόνα με την Παρί και η προϊστορία αυτού του ζευγαριού έχει αποδείξει σε όλους ότι δεν θα πρέπει να βγάζουν συμπεράσματα ακόμα και σε τόσο ξεκάθαρο σκορ, ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν εκείνος που έλαμψε από την δεύτερη κόντρα του με τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο...

Η πρώτη ήταν ξανά σε νοκ-άουτ ματς, το 2018, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων τότε να σκοράρει δυο φορές στο εντυπωσιακό 4-3 της Γαλλίας επί της Αργεντινής.

Το βράδυ της Τρίτης έκανε χατ-τρικ στο «Καμπ Νόου», ο Μέσι έμεινε να τον κοιτάζει να πανηγυρίζει έξαλλα το μεγάλο του επίτευγμα και στις δύο συναντήσεις τους, ο Μπαπέ έχει πλέον πετύχει πέντε τέρματα έναντι ενός – και με πέναλτι – του ηγέτη των «μπλαουγκράνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα