Γκλάντμπαχ – Σίτι: Φροντίζουν για πιθανή μεταφορά του ματς στη Δανία

Κώστας Ζάλιαρης
Γκλάντμπαχ – Σίτι: Φροντίζουν για πιθανή μεταφορά του ματς στη Δανία

bet365

Με την Λίβερπουλ να μηνν γίνεται αποδεκτή στη Γερμανία λόγω περιορισμών που προκάλεσε ο κορονοϊός, η Γκλάντμπαχ φροντίζει και για το δικό της παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Λόγω αυστηρών περιορισμών την εποχή της πανδημίας, η Γερμανία δεν δέχεται πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και το απόγευμα της Πέμπτης η Κυβέρνηση της χώρας γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να δοθεί ειδική άδεια στη Λίβερπουλ για το ματς με τη Λειψία.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16 του μηνός και η απαγόρευση των πτήσεων από το Νησί ολοκληρώνεται στις 17...

Στην Γκλάντμπαχ θέλουν να φανούν προετοιμασμένοι για πιθανή επέκταση των μέτρων και των απαγορεύσεων κι έτσι, για το δικό τους ματς της 24ης του Φλεβάρη με τους «πολίτες», επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Μίντιλαντ ώστε να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να παίξουν στο γήπεδο της ομάδας της Δανίας...

Διαβάστε επίσης:

Οριστικά εκτός Γερμανίας το Λειψία-Λίβερπουλ λόγω κορονοϊού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα