Ζιντάν: «Δεν πρόκειται να γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ» (vid)

Ζιντάν: «Δεν πρόκειται να γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Δεν πρόκειται να γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ» (vid)

bet365

Για τη νίκη-πρόκριση που κατάφερε να πάρει η Ρεάλ στους «16» του Champions League, αλλά και για το μέλλον του στους «μερένγκες», μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν μπορούσε να μην εκφράσει την χαρά του μετά από την πρόκριση που κατάφερε και πήρε εν τέλει η ομάδα του στην επόμενη φάση του Champions League, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαι ο Φέργκιουσον της Ρεάλ, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να απολαύσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ και μου αρέσει να είμαι εδώ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι στιγμές της ζωής. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω μέχρι πότε. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ισπανία και στην Μαδρίτη και θέλω να συνεχίσω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την απόδοση των παικτών του στο ματς με την Γκλάντμπαχ.

«Στο τέλος είμαστε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είναι οι πιο σημαντικοί. Παλεύω μαζί τους, ετοιμάζω πράγματα αλλά αυτοί είναι που παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Ο Γάλλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αλλαγή εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, μετά από αρνητικά αποτελέσματα.

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, είναι αδύνατο. Θα προσπαθούμε πάντα να νικάμε, οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα