Μπάγερν – Λοκομοτίβ 2-0: Έβγαλε με καλό βαθμό την... αγγαρεία (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Μπάγερν – Λοκομοτίβ 2-0: Έβγαλε με καλό βαθμό την... αγγαρεία (vids)

bet365

Χωρίς να φορτσάρει και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εντός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας (2-0) και έκλεισε με νίκη την επιβλητική παρουσία της στον πρώτο όμιλο του Champions League, όπου και τερμάτισε πρώτη.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν γνωρίζει από... αγγαρείες. Παρ' ότι το ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας ήταν εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά γι' αυτήν, η πρωταθλήτρια Ευρώπης φόρτσαρε στο δεύτερο μέρος, επικράτησε στο ρελαντί με 2-0 και σφράγισε με νέα νίκη την πρωτιά του πρώτου ομίλου, ενώ οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού τερμάτισαν τελευταίοι.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε... αναίμακτα, αφού οι Βαυαροί είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απείλησαν ιδιαιτέρως την εστία του Γκιγέρμε, πληρώνοντας την (φυσιολογική) έλλειψη αγωνιστικής έντασης και κινήτρου, αλλά και την απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την κορυφή της επίθεσης.

Ο Τόμας Μίλερ είχε την καλύτερη ευκαιρία της Μπάγερν, την ώρα που η Λοκομοτίβ Μόσχας περίμενε κλεισμένη στην άμυνα και ψάχνοντας την κόντρα, με τον Ρίμπους να δοκιμάζει τον Μάνουελ Νόιερ με δυνατό σουτ.

Η Μπάγερν μπήκε (λίγο) πιο κεφάτη στο δεύτερο μέρος και, αφού έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Νίκλας Σίλε και Σερζ Γκνάμπρι, κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του πρώτου, ύστερα από σέντρα του Ντάγκλας Κόστα (63').

Η Λοκομοτίβ, η οποία πλέον δεν είχε τίποτα να χάσει, ρίσκαρε και πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Νόιερ δεν κάνει διακρίσεις στα παιχνίδια και όρθωσε «στοπ», προτού ο Έρικ – Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ γράψει το 2-0 με ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ του Γκνάμπρι, ο οποίος έκανε την διαφορά με την είσοδό του μετά την ανάπαυλα (80').

Με τη νίκη αυτή, η Μπάγερν παρέτεινε το αήττητο σερί της σε ματς στη φάση ομίλων του Champions League στα 22, ενώ εντός έδρας έχει είκοσι νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 21, με συντελεστή τερμάτων... 64-7!

Μπάγερν Μονάχου (Χάνζι Φλικ): Νόιερ – Σαρ, Μπόατενγκ (69' Ρίτσαρντς), Σίλε, Ντέιβις (69' Ερναντές) – Ρόκα, Γκορέτσκα (61' Μουσιάλα) – Σανέ (85' Στίλερ), Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Ντάγκλας Κόστα – Τσούπο Μότινγκ.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιγέρμε – Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα, Ραΐκοβιτς, Ρίμπους – Ριμπτσίνσκι (88' Σιλιάνοβ), Ιγκνατίεβ, Μαγκέεβ, Μίραντσουκ, Καμάνο (76' Ιοσιφόβ) – Έντερ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ζάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΜΠΑΓΕΡΝ 16 (18-5)
2. Ατλέτικο 9 (7-8)
----------------------------------
3. Ζάλτσμπουργκ 4 (10-17)
----------------------------------
4. Λοκομοτίβ Μ. 3 (5-10)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα