Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κριστιάνο «καταρρέει» στους ομίλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Κριστιάνο «καταρρέει» στους ομίλους!

bet365

Κι όμως, σε 2,5 σεζόν όπου η Ρεάλ βιώνει την ... μετά – Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να ηττηθεί περισσότερες φορές στους ομίλους του Champions League από τα 9 χρόνια της κοινής πορείας με τον CR7!

Οι «μερένγκες» έτσι όπως τα... κατάφεραν και ηττήθηκαν ξανά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, βρίσκονται σε ένα γκρουπ όπου μπορούν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είτε να περάσουν στα νοκ-άουτ ως πρωτοπόροι, είτε να αποκλειστούν παντελώς ως 4οι!

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έριξε την «βόμβα» μετά τον τελικό του Champions League στο Κίεβο όπου κατέκτησε το 5ο προσωπικό του ευρωπαϊκό τρόπαιο και έριξε τους τίτλους τέλους για να μετακομίσει στην Γιουβέντους, η «βασίλισσα»... δυσκολεύεται στη ζωή δίχως τον «βασιλιά» της.

Είναι πλέον γεγονός πως σε επίπεδο ομίλων στο Champions League σε αυτές τις 2,5 αγωνιστικές περιόδους που έχουν περάσει μετά την φυγή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η Ρεάλ έχει υποστεί περισσότερες ήττες απ' ότι είχε μετρήσει στα χρόνια της συνύπαρξης με τον νυν ηγέτη της Γιουβέντους (4 έναντι 3)!

Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ήρθαν δυο αρνητικά αποτελέσματα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με σκορ 1-0 στη Ρωσία και το εντυπωσιακό 3-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 σημειώθηκε μονάχα το 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», ενώ φέτος, υπάρχουν οι δυο ήττες από την Σαχτάρ (3-2 και 2-0) και απομένει το κρισιμότατο ματς με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

Διαβάστε επίσης:

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο εφιάλτης του Κιέβου και το «φάντασμα» της Οντένσε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα