Κράσνονταρ – Ρεν 1-0: Ο Μπεργκ την έστειλε στο Europa League (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Κράσνονταρ – Ρεν 1-0: Ο Μπεργκ την έστειλε στο Europa League (vids)

bet365

Με γκολ του Μάρκους Μπεργκ, η Κράσνονταρ λύγισε την Ρεν (1-0) και εξασφάλισε ότι θα παίζει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο του 2021, αφού θα τερματίσει τρίτη στον πέμπτο όμιλο του Champions League και θα παίξει στους «32» του Europa League.

Ο Μάρκους Μπεργκ, με το δεύτερο γκολ του στο Champions League, χάρισε στην Κράσνονταρ την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και, ταυτόχρονα, την τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο, με τον Σουηδό άλλοτε επιθετικό του Παναθηναϊκού να χάνει τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες απέναντι από τον Ρομέν Σαλέν, ο οποίος έγινε ο γηραιότερος Γάλλος που κάνει ντεμπούτο στο Champions League τον 21ο Αιώνα, σε ηλικία 36 ετών και 126 ημερών.

Η Ρεν ανέβηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, αλλά πλήρωσε για άλλη μια φορά την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Ο Μπεργκ δεν άφησε ατιμώρητη αυτή την αστοχία και, μετά από ασίστ του Μαρτίνοβιτς, κατάφερε με ωραία κίνηση και έξοχο πλασέ με το εξωτερικό να νικήσει τον Σαλέν (71'), σημειώνοντας το γκολ που, εντέλει, έδωσε στην Κράσνονταρ τη νίκη, την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ – Σμόλνικοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες – Βιλχένα, Καμπελά – Βάντερσον (66' Σουλεϊμάνοβ), Γκαζίνσκι (87' Καμπόλοβ), Κλάεσον – Μπεργκ (90'+1' Άρι).

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Σαλέν – Τραορέ, Ντα Σίλβα, Νιαμσί, Τριφέρ – Ντοκού, Καμαβινγκά (82' Ταΐτ), Νζονζί, Λεά Σιλικί (65' Γκρενιέ), Μπουριγκό (73' Γκμποχό) – Ινού (65' Νιάνγκ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κράσνονταρ – Ρεν 1-0
Σεβίλλη – Τσέλσι (22.00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΤΣΕΛΣΙ 10 (9-1)
2. ΣΕΒΙΛΛΗ 10 (6-3)
---------------------------
3. Κράσνονταρ 4 (5-10)
---------------------------
4. Ρεν 1 (2-8)

* Σεβίλλη και Τσέλσι έχουν ματς λιγότερο

Τελευταία αγωνιστική (8/12):
Ρεν – Σεβίλλη
Τσέλσι – Κράσνονταρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα