Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία, ηττήθηκε στη Μασσαλία και πάει για... τελικό με την Πόρτο με φόντο το Europa League. Το gazzetta.gr περνάει από «ακτίνες» τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς.

Σα: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πέρα από τα δύο πέναλτι. Όσες φορές χρειάστηκε έσωσε, ενώ έφτασε κοντά να αποκρούσει το δεύτερο πέναλτι στο οποίο βρήκε την μπάλα.

Ραφίνια: Είχε αρκετά ανεβάσματα στο πρώτο μέρος και ήταν σταθερός πίσω. Είναι όμως ο ποδοσφαιριστής που βάζει το χέρι στη φάση του πέναλτι. Μπορεί αυτό να φαίνεται πως είναι έξω από την περιοχή, αλλά το VAR έδειξε πέναλτι και αυτό κόστισε στην ομάδα του...

Σεμέδο: Σε σχέση με τον Σισέ, ήταν πιο σταθερός στην άμυνα! Στις περισσότερες των περιπτώσεων είχε σωστές τοποθετήσεις και αντιδρούσε ορθά. Μετά το 2-1 φάνηκε ο εκνευρισμός που υπήρχε σε ολόκληρο τον Ολυμπιακό να τον επηρεάζει...

Σισέ: Δεν έκανε ένα καλό ματς. Είχε αρκετά προβλήματα με τους αντίπαλους επιθετικούς με αποτέλεσμα να αναγκάζει τον Σεμέδο να παίξει και γι' αυτόν σε αρκετές περιπτώσεις. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ανατρέπει... χαζά τον Τοβέν στη φάση του πρώτου πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Έφτασε κοντά στο να γίνει ήρωας, αλλά το δυνατό του σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-2 σταμάτησε σε σώματα.

Χολέμπας: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Δεν είχε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, μιας και η Μαρσέιγ με εξαίρεση τα πέναλτι δεν απείλησε επί της ουσίας τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι...

Καμαρά: Από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση. Ήταν ο κορυφαίος στη μεσαία γραμμή, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, ενώ σημείωσε και το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Ένας από εκείνους που διακρίθηκαν για τους Πειραιώτες...

Μπουχαλάκης: Αν και προσπάθησε αρκετά, είχε κάποια θεματάκια στο κέντρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε λάθη σε μεταβιβάσεις και γενικά έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» στο παρελθόν.

Εμβιλά: Ήταν ο γνωστός καλός Εμβιλά αλλά χωρίς το κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος ήταν πιο σωστός στις μεταβιβάσεις του και γενικά έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχασε το κέντρο με αποτέλεσμα να χαθεί κι εκείνος. Έγινε αλλαγή στο 2-1, με τον Μαρτίνς να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Βρουσάι: Ο καλύτερος του Ολυμπιακού! Ο νεαρός εξτρέμ, για πρώτη φορά αγωνίστηκε βασικός στο Champions League και κατάφερε να δώσει ασίστ στον Καμαρά στο τέρμα της ομάδας του. Έπαιξε με αρκετό πάθος, είχε καλές μεταβιβάσεις και προσπάθησε να πατήσει με αξιώσεις περιοχή.

Φορτούνης: Αν και άρχισε δραστήρια το παιχνίδι κι έβγαλε ωραία σέντρα στο 13' για τον Ελ Αραμπί, ενώ κάνει την πάσα στον Βρουσάι στη φάση του γκολ, στη συνέχεια έπεσε αισθητά η απόδοσή του και δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο που τον χρειαζόταν μετά την ισοφάριση και το 2-1.

Ελ Αραμπί: Δεν φάνηκε με εξαίρεση την φάση στο 13' που απείλησε με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα ήταν αποκομμένος στην επίθεση και δεν μπόρεσε να τροφοδοτηθεί ώστε να βοηθήσει.

Μασούρας: Πέρασε στη θέση του Εμβιλά ώστε να δώσει φρεσκάδα στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού μετά το 2-1, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση.

Σουντανί: Μπήκε στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα